dijous, 31 de març del 2011

Bones Noticies per al Projecte Memoria Bruguera



En Xavi Franch, des del Centre Cívic el Coll- La Bruguera ens envía el següent:
"Tenim l’enorme plaer de comunicar-vos, que s’ha concedit el Premi Vila de Gràcia al col·lectiu d’ex treballadors de l’antiga Bruguera en reconeixement del seu important suport al projecte de recuperació de la memòria de l’antiga Editorial Bruguera. 
L’acte de lliurament dels premis es farà el dijous 7 d’abril a les 19h, al Centre Artesà Tradicionarius ( Travessia Sant Antoni, 6-8) La parada de metro més propera és la de Fontana ( Línia 3 )
 Volem aprofitar també, per convidar-vos a la presentació de la nova senyalització interior de l’edifici del Centre Cívic El Coll – La Bruguera.  A cada planta, es veuran uns plafons que mostraran els departaments que hi havia quan funcionava l’editorial Bruguera, i una ressenya de l’estreta relació d'aquesta amb el barri del Coll i els seus treballadors/es. 

Aquesta presentació es farà el dimecres 6 d’abril, a les 19h, al mateix centre cívic el Coll – la Bruguera ( c/ Aldea, 15)"

Enhorabona a totes i tots!!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Xarxa social ACDMA

Sobre ACDMA social network Benvingut/da a la Xarxa social ACDMA! Aquesta xarxa ha estat creada per l' Associació de Professionals d...