dimecres, 12 d’octubre del 2011

Els nens bruixots de l'Àfrica, a "60 minuts"


En algunes de les zones més pobres de Nigèria, on es combina el fervor religiós evangèlic amb una forta creença en la bruixeria i la màgia negra, milers de nens i nenes són acusats de provocar les catàstrofes, la mort i la fam: se'ls titlla de bruixots. Denunciats pels pastors i per les profetesses nigerianes, aquests nens són abandonats i torturats i la majoria acaben morint, o bé de gana o bé assassinats: i tot, en nom de Jesucrist.

Aquest "60 minuts" segueix de prop un anglès, Gary Foxcroft, que ha dedicat la seva vida a ajudar aquestes criatures desesperades i vulnerables. L'organització benèfica d'en Gary, la Stepping Stones Nigeria, ara recapta fons per ajudar el Sam Itauma. El Sam, fa cinc anys, va rescatar quatre d'aquests nens acusats de bruixeria. Ara s'esforça per atendre'n més d'un centenar en una mena de refugi improvisat i escola que ha creat per acollir els nens bruixots.

Nomès volia compartir-ho.
A tv3 a la carta es podrà tornar a veure, la web de l'ONG és http://www.steppingstonesnigeria.org/

Que tingueu un bon dia festiu !!! fins dilluns ;)

ALBA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Xarxa social ACDMA

Sobre ACDMA social network Benvingut/da a la Xarxa social ACDMA! Aquesta xarxa ha estat creada per l' Associació de Professionals d...