dijous, 22 de setembre de 2011

Manifest per la convivència

A dos mesos de les eleccions, i amb la situació que estem vivint als barris, és urgent que des de les entitats unim forces per demanar als polítics i als mitjans de comunicació una campanya electoral responsable, sense xenofòbia. Els discursos que situen la immigració com la causa dels nostres mals són discursos demagògics, que el que pretenen és treure rèdit electoral entre la població més vulnerable, la que més està patint els efectes de la crisi.
Les entitats hem d’actuar conjuntament per aturar aquest tipus de discursos, perquè sabem el mal que fan a la convivència i la cohesió social dels nostres barris.
Des de 9 Barris Acull necessitem la vostra col·laboració urgent per elaborar un manifest exigint als polítics més responsabilitat. Aquest manifest el presentarem públicament, i l’enviarem als partits i als mitjans de comunicació.
Per tractar aquest tema, convoquem l’assemblea anual de la Xarxa 9 Barris Acull, el proper divendres 7 d’octubre, a les 19:00 h., al local de la Via Favència,
288-A.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada