dijous, 24 de febrer del 2011

CREATIVITAT I DINÀMIQUES DE GRUPS

                                                 COLOR I ACCIÓ!!                                                               

Hola amics! Estic molt contenta del taller de Creativitat i Dinàmiques de Grups amb Aline Eick i Gilson Soares da Cruz de Porto Alegre. Agraeïxo moltíssim la disponibilitat de tots nosaltres a conèixer, aprendre i compartir tot tipus d’experiències. Va ser un plaer que cadascú des de la seva personal percepció s’obrís a un taller un tant diferent en continguts i formes. M’alegro de descobrir a mesura que passa el curs les sorpreses que s’estan presentant amb tota la bona intenció. Em sembla molt interessant els conceptes que es van tractar des del Brainstorming, la importància de la divergència en l’imaginari de les idees portada a la convergència i concreció de l’ACCIÓ.
Gilson Soares da Cruz
Tot un seguit de conceptes aparentment senzills amb un rerefons consistent i possible d’aplicar cada dia, en cada moment i en un Temps-Espai marcat de forma lineal o en una realitat sistèmica on el Temps-Espai no existeix. Des del pensament, la sensibilitat a la creació de vida en un marc de CREATIVITAT. I per finalitzar, la dinàmica de grup basada en la pedagogia del mestre brasilé Paulo Freire que va proposar Aline, professional en Biodança i grups.
Aline Eick
Em va semblar increible la tendresa i presència que es va movilitzar dins del grup i com tots vam tenir l’oportunitat de pronunciar-nos a travès de la paraula i la sinceritat. En igualtat i respecte vam definir sense jutjar Cultura/Educació/Mediació i vam obrir i tancar el Cercle de la CULTURA entre tots, ritual ancestral centrat en l’escolta de l’altre, de la comunitat i el reconeixement d’un mateix. Així va sorgir la síntesis del treball fet entre tots: PAU, que la nostra amiga Aminetu ens va recordar des del pur sentiment, la veu del poble.



Leila 
*Us adjunto links d'interès per totes i tots aquells que us agradaria conèixer i fer Biodança amb l'Aline:
 
I links per aprofundir en la creativitat que en Gilson recomana:
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Xarxa social ACDMA

Sobre ACDMA social network Benvingut/da a la Xarxa social ACDMA! Aquesta xarxa ha estat creada per l' Associació de Professionals d...