dilluns, 28 de febrer del 2011


Hola gente!!!
Sabeis que el lunes que viene es fiesta?¿?¿?ahora me direis que no...ejem ejem
Pues por si no teneis planes para ese dia,y teneis unas ganas tremendas de comer calçots ( que este es mi caso) El dia 7 se organiza una super calçotada en mi casa...bueno mejor dicho en mi terraza....Así que si os apetece que corra la voz, y empezamos a prepararlo.Os paso la dirección y cualquier cosita venis a buscarme a animación que aquí os estare esperando...iujuuuuuuuuuuuuu!!!
Napoles 32-34 1º2
Metro linea 1 roja, parada arc de triomf ( esta justo al lado de la estació del nord)

Pd: Si quereis venir es obligatorio rezar el dia de antes para que justo ese dia haga un sol resplandeciente!!!
Buenas energias para todos!!


muaks
MARTA

Tren amarillo, tren de sueños.



Hola chicos, aùn no he escrito nada en este blog porque no sè còmo empezar, bueno, me alegro de poder compartir con Uds. algo de lo que normalmente escribo, no soy escritor ni pretendo serlo. Me gusta escribir y cuando lo hago, dejo que mi mano se deslice àgilmente por el papel, mi mano se convierte en el instrumento perfecto para plasmar en el papel lo que mi corazòn dicta. El siguiente minirelato lo escribì con motivo del 4to concurso de relatos cortos organizado por T.M.B. (Transportes metropolitanos de barcelona). Espero que les guste. Un abrazo.

Taller ocupacional multicultural




Muchas veces, me cuesta expresar oralmente lo que siento, soy una persona que se expresa a travès de la palabra escrita con mayor facilidad, no sè, debe de ser que soy un poco loco, dentro de mì, existe alguien que quiere salir, expresarse, que quiere decir cosas como esta:

dijous, 24 de febrer del 2011

Saharauis, entre l'ocupació i l'exili


El proper divendres 11 de març, al Cinema Maldà (carrer del Pi, 5 -entre Portaferrissa i Plaça del Pi-)  es presentarà aquest documental que tracta en profunditat de la odissea que aquest poble continua patint desprès de tants anys d'indiferència internacional.
Ens agradaria que aquest bloc, amb totes les seves limitacions, sigui un altre petit espai en el que la veu del poble saharaui, pugui tenir resó. 



CREATIVITAT I DINÀMIQUES DE GRUPS

                                                 COLOR I ACCIÓ!!                                                               

Hola amics! Estic molt contenta del taller de Creativitat i Dinàmiques de Grups amb Aline Eick i Gilson Soares da Cruz de Porto Alegre. Agraeïxo moltíssim la disponibilitat de tots nosaltres a conèixer, aprendre i compartir tot tipus d’experiències. Va ser un plaer que cadascú des de la seva personal percepció s’obrís a un taller un tant diferent en continguts i formes. M’alegro de descobrir a mesura que passa el curs les sorpreses que s’estan presentant amb tota la bona intenció. Em sembla molt interessant els conceptes que es van tractar des del Brainstorming, la importància de la divergència en l’imaginari de les idees portada a la convergència i concreció de l’ACCIÓ.

extra!!! últimes notícies!!!


Extra!!!
últimes notícies !
Immigrants contacten amb extraterrestres en un pis a barcelona







dimecres, 23 de febrer del 2011

Visita al barri del Coll

El Metro recent arribat 
Una de les activitats més populars entre nosaltres (aspirants a mediadors i animadors), és la que els divendres ens fa sortir del nostre cau per anar a visitar els  barris afectats (en el bon sentit de la paraula, espero) per la Llei de Barris.
El divendres 18 de febrer ens vam desplaçar al barri del Coll, del que ja n'haviem parlat força, uns dies abans, amb en Xavier Franch. Es tracta  d'un barri molt peculiar. Cap de nosaltres, excepte la Yolanda que hi viu de tota la vida, no el sabia situar prèviament en el mapa, malgrat que tots coneixíem  perfectament el Parc Güell o el barri del Carmel que hi son a tocar. I és que el barri del Coll ha estat sempre un barri molt discret. Amagat entre el Turó de la Creueta del Coll i el Turó del Carmel, sembla voler viure tranquil i allunyat del tràfec cosmopolita dels milers de turistes que hi passen pel costat (ignorant-lo) per veure el Parc Güell.

dimarts, 22 de febrer del 2011

Espectáculo de danza contemporánea


Benvolguts i benvolgudes,
El día 18 de marzo 2011 (viernes) estreno un espectáculo de danza contemporánea con el título "Metacuerpos", en el centre cívic Parc Sandaru (cerca de Arco de Triunfo) a las 20:30. La entrada vale 2 euros (o sea, que no nos vamos a forrar...).
Me encantaría que vinierais, para compartir momentos danzados y reflexiones poéticas.
Un abrazo en movimiento pero bien firme,
Fede.

dijous, 17 de febrer del 2011

Malgrat que la pel·lícula "La huella humana" no ens va deixar massa satisfets, sí que va generar un debat moooolt sucós.
Per qui tingui curiositat pel tema, deixo un parell de links que segur que us agraden:
The story of stuff: és un curt sobre "la història de les coses". Explica d'una manera molt senzilla el nostre sistema productiu i com n'és d'absurd.

The store wars: un curt en clau d'humor sobre la importància de consumir productes ecològics.

dimecres, 16 de febrer del 2011

Xavi Franch o "los viejos rokeros nunca mueren"


Si hi ha algú a Barcelona que pugui parlar de la història de l'animació sociocultural, des del principi dels ajuntaments democràtics, aquest és en Xavi Franch. I en pot parlar perquè ell ja hi era, des de la trinxera del Bon Pastor, en un projecte de Casal de Joves que va començar a dinamitzar de forma voluntària.

dilluns, 14 de febrer del 2011

Xerrada de Joseph Samaranch (CAUB)


 
Lloc: Centre Cívic Ton i Guida
Dia: 10/02/2011
Amics de la Unesco de Barcelona és una associació sense afany de lucre que inicia les seves gestions per a constituir-se l’any 1959. Neix, finalment, l’any 1960, en plena dictadura, de la mà d’un grup de catalans i catalanes, intel·lectuals i lluitadors per la democràcia, amb l’objectiu de difondre els principis de la UNESCO i, en especial, per a preservar la diversitat cultural i defensar la llengua i cultura catalanes.

domingo de comida intercultural


Bon día a tothom!!!
A ver si esta vez logro publicarlo...
El día 27 de febrero 2011 (diumenge) estáis tod@s invitad@s a comer en mi casita, en la calle Mestre Dalmau nº 10 de Barcelona (metro L5 Horta o L3 Valldaura). Erauna escola Bressol, todavía lleva la placa. El timbre no funciona, asi que es mejor llamarme al 652378252 y os abriré la puerta, jejejeje!
La idea es compartir unas horitas de diversión, con comida de todo el mundo, juegos y danzas (y lo que se os ocurra, teniendo en cuenta de que las paredes son muy finas...).
Cada un@ traiga algo de su casa (comida y/o bebida) para que nadie se estrese a prepararlo todo.
Como se dice en la India...SHANTI SHANTI (con mucha paz). Es domingo, hay que disfrutar!
Si es buen día comemos en el patio anterior.
Un abrazo danzado y multicultural.
Fede
www.movingpeace.org

diumenge, 13 de febrer del 2011

Roquetes, treball en xarxa ( o hem de parlar de Res pública?)

El divendres vam començar les visites als barris de Barcelona sense moure'ns de casa.  A primera hora del matí ens va visitar la Marga Maestro, Agent de Desenvolupament Local  de Barcelona Activa, que ens va parlar de la feina que fan els AODL als diferents barris i més concretament la que ella està realitzant al Barri de Roquetes. 

dissabte, 12 de febrer del 2011

Bienvenido el Nuevo Egipto




Tras dieciocho días de tozuda resistencia en la calle, la voz, el grito y el llanto han sido escuchados, a pesar de la execrable sordera e indiferencia de occidente. El pueblo egipcio se suma al efecto domino libertador, que ya comenzara en Túnez semanas atrás.
La dimisión del dictador, es una victoria, mérito de un pueblo entero, sin excepción y sin precedente en la historia de Egipto que además deja al mundo entero una lección moral difícil de ignorar, ya que el pueblo integro, mujeres, hombres, niños, jóvenes, ancianos y mas de trescientos mártires… todos juntos han unido sus fuerzas contra el régimen y han salido victoriosos sin disparar una bala.

Carnestoltes/Carnaval



Hola a tothom,

Vull fer una proposta a veure que us sembla.
Perquè no muntem alguna cosa per el carnestoltes d'aquest any. La idea seria comunicar-nos a través del blog i donar idees a veure de que ens podriem disfressar.
Be ja direu alguna coseta.

Una abraçada a tots!!

dijous, 10 de febrer del 2011

Rafa Juncadella, l'heroi tossut


Tornant d'esmorzar ens ha obert la porta la senyora Carmen, una dona gran d'edat, menuda de talla i que llueix el somriure humil de qui les ha vist de tots colors i, malgrat tot, es troba còmode dins la seva pell. La senyora Carmen és una de les moltes voluntàries de la Xarxa d'Intercanvi de Coneixements i avui li tocava fer de "segurata" i preparar-ho tot per la xerrada d'en Rafa.

dimarts, 8 de febrer del 2011

Ja hi som tots!!!

Ja he convidat a tot@s els membres del curs.
 He anat anomenant a tothom com a administrador, de forma que podreu editar missatges, entrades, comentaris, fotos i vídeos.
Espero que sigui un espai que ens permeti intercanviar coneixements, informació, convocatòries diverses i també que ens permeti interactuar i aprofundir en aquesta aventura de la dinamització comunitària.

L'eina és a punt, ara falta la feina!
Hola compañer@!!!
Gracias por tu invitación...por mi parte, puedes contar conmigo, estare encantadisima de poder asisitir y poder aportar algo de gastronomía sana y natural!
Nos vamos comunicando.
un abrazo!
marta.

Hola a tothom!

La idea d'aquest blog és que pugui ser una eina útil (i si pot ser, a més, divertida) per a tot@s els participant en aquest taller ocupacional. Aqui podrem penjar treballs, comentaris i tot allò que ens vingui de gust de penjar.
Espero que resulti un espai útil. Si tot va com espero, heu d'haver rebut una invitació per a publicar. Això hauria de voler dir que tots i totes podem publicar en el blog (excepte de moment els comp@nys d'animació en l'àmbit sanitari, de qui no tinc encara els mails.

Xarxa social ACDMA

Sobre ACDMA social network Benvingut/da a la Xarxa social ACDMA! Aquesta xarxa ha estat creada per l' Associació de Professionals d...